Mistique mirisne svijeće

Neodoljivi mirisi

U ponudi imamo mirisne svijeće izrađene od 💯% soya voska, kao i svijeće izrađene od parafina vrhunske “food grade” kvalitete.

Niti jedan od voskova nije testiran na životinjama a soja vosak je u potpunosti prilagođen veganima, izrađen je od održivih resursa.

izradasvijece

NAŠA VIZIJA

Da budemo vaše odabrano poduzeće za izradu ručno izrađenih svijeća, koje proizvodimo od visokokvalitetnih mirisa koji će uistinu nadahnuti i osvijetliti vaša osjetila privlačnim aromama.

100% PRIRODNI VOSAK

VELIKA PALETA MIRISA

ODGOVORNA PROIZVODNJA

Jeste li znali?

Svaki put prije nego zapalte svijeću obavezno podrežte malo fitilj.

Naše mirisne svijeće

S potpuno prirodnim voskom od soje, naše svijeće izrađene su s vrhunskim mirisnim uljima. Sve svijeće imaju ili pamučne ili drvene fitilje bez olova.

Uz odgovarajuću njegu, svijeće imaju duža vremena sagorijevanja koja poboljšavaju miris i dekor vašeg doma. Staklenke koje koristimo pogodne su za višekratnu upotrebu, savršeni su dar i mogu se prenamijeniti izvan vijeka trajanja svijeće.

Najnoviji proizvodi

vrijedi pročitati

Što kažu naš kupci

Ame što ovo mirišiiiiii... nakon dugo vremena imam svijeću što je baš baš lijepa, miriši i trajeeee. Dakle miris je moj omiljeni: amber - sandalwood
Suzana b.
Cherry i Jagoda. Postale su moje Must Have svijeće. Kuća mi predivno miriši čak i kad nisu upaljene. Redovito ih kupujem. Prezadovoljna sam i ja i moji ukućani.
Sonja V.
😍 odlična je! Predobroooo Imate stalnog kupca 😁😉
Lana M.
😍
Svijeću mi je savjetovala prijateljica kad sam joj se požalila da se noću budim. Kaže kupi Sweet Dreams svijeću možda ti pomogne. Od tada ju redovito kupujem. A tek kako finoooo mirišiiiiii.
Ariana S.
Ne mogu vjerovati da sam konačno našla svijeću koja odbija komarce. Jedina od svih koje sam do sad kupila. Toplo preporučujem.
Ivona V
Zanimljiv miris luksuzne kože. Ugodna, ne prenapadna ali prisutna. Baš po mom ukusu. I uvijek prisutna u kolekciji mojih svijeća.
Black Leather
Doris K.
Ova lavanda - menta je top! Nakon 15 minuta gorenja otvorila mi je dišne puteve i zamirisala je cijeli stan - cca 60 m2
Christian c.
😎
Bila sam magnet za komarce. Sva izgrižena skoro cijelo ljeto. Dok nisam slučajno naišla na Vašu Citronellu. Hvala Vam spasila ste me.
Diana R.